Når spåmænd har en hel forkert krystalkugle

Knud Pontoppidan, den daværende administrerende direktør for Danmark Rederiforening, havde i marts 1988 en helsides annonce om alle dansk skibsfarts fortrædeligheder. Der var ikke den ulykke, som ikke havde ramt dansk skibsfart, men som en anden skibsbruden, så rederierne øen med paradisets have ude i horisonten- Dansk Internationalt Skibsregister.

Artiklen sluttes af med følgende;

Fortsat høj- og forhåbentlig stigende – beskæftigelse af danske søfarende. Det har vi i andre analyser vist ikke holder vand, som f.eks her https://fairmaritim.dk/index.php/2023/01/30/store-overdrivelser-i-beskaeftigelsestal-fra-soefartsstyrelsen-bruges-til-at-retfaerdiggoere-milliard-tilskud/.

Der er vel ikke meget andet at gøre end konstatere, at øen med paradisets have blot var et fatamorgana.

Vi har desværre ikke hele artiklen i et format som egner sig til offentliggørelse, men vi sender den gerne, hvis du skriver til os på fairmaritim@gmail.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *